25/11/10

1001 RECOMANACIONS DE LLIBRES INFANTILS I JUVENILS.

1001 libros que hay que leer antes de crecer.
Quentin Blake, Julia Eccleshare
Grijalbo
960 pàgines.

1001 libros infantiles que hay que leer antes de crecer recull les millor recomanacions de la literatura infantil.

Després de títols 1001 películas que hay que ver antes de morir o els 1001 Libros que hay que leer antes de morir, ara arriba un nou títol de la col·lecció; 1001 libros infantiles que hay que leer antes de crecer.
Les recomanacions van des de la literàtura clàssica com El pais de Narnia, El país de les Meravelles fins a les aventures de Harry Potter.Els autors d’aquesta sel·lecció són en Quentin Blake, escriptor i il·lustrador de llibres infantils d'èxit. Julia Eccleshare escriptora i editora infantil de The Guardian.
Les ressenyes del llibre són comentades i agrupades per franges d'edat per fer més fàcil la seva cerca i lectura.

De 0 a 7 anys, 1001 libros infantiles que hay que leer antes de crecer fa entre d'altres recomanacions : La historia de Babar, El libre de la selva, Pipi Calzaslargas, Madeline, Les tres bessones, Donde viven los monstruos o Winnie Pooh.

A partir dels 8 anys: Fàules d'Esopo, Cançó de Nadal, Les aventures de Tom Sawyer, L'illa del tresor, Ana, de las tejas verdes, Les travessures de Guillermo, Els cinc, El petit príncep, Lés cròniques de Narnia, Charlie i la fàbrica de xocolata, Harry Potter o Cor de Tinta.

A partir de 12 anys;Els viatges de Gulliver”, “Els tres mosqueters”, “Viatge al centre de la terra”, “Mujercitas”, “El Senyor dels anells, “El senyor de les mosques señor de las moscas” o “La història interminable”, “Grimpow” o “Crepuscle.
Una molt bona guia per recuperar un bon grapat de clàssic i de lectures imprescindibles.
Quina és la vostre lectura infantil preferida?

1 comentari:

Neguema ha dit...

El petit vampir, recordo que era el meu llibre preferit de petita!!:D