18/9/10

CORNELIA FUNKE PRESENTA NOVA TRILOGIA JUVENIL

Reckless. Carn de pedra
Cornelia Funke
Estrella Polar
352 pàgines

Reckless, Carn de pedra és el títol de la nova trilogia de l’escriptora Cornelia Funke inspirada en en els contes de fades dels germans Grimm.
Cornelia Funke és l’autora de literatura juvenil més importan d’Alemanya, però la seva fama s’ha fet extensiva a nivell internacional. Les seves obres han obtingut un gran resó, especialment la trilogia Cor de tinta, que ha venut més de 7 milions de còpies en tot el món.
Ara ens presenta una nova trilogia amb el títol de Reckless protagonitzada pels germans Jacob i Will.
Durant anys, en Jacob Reckless ha viatjat secretament a un altre món, un món darrere un mirall, un món pel qual el seu pare va abandonar la seva família. El món de miralls és la via d’escapament d’en Jacob de la realitat. És un lloc on caçar tresors. Un món on les bruixes, els gegants i els nans conviuen als boscos. Un món on hi ha una guerra mortal. El secret d’en Jacob sembla segur, fins al dia en què el seu germà més petit, en Will, el segueix amb conseqüències desastroses. En Will, que pateix una maledicció que l’està convertint ràpidament en pedra, i el seu germà es troben lluitant contra el temps per tal de trobar una cura abans que en Will es perdi per sempre més.
Pàgines plenes de misteri i acció omplen Reckless, que promet ser un nou èxit de l’escriptora alemanya Cornelia Funke.
Reckless també compta amb il·lustracions realitzades per la mateixa autora.
El productor Lionel Wigram (Harry Potter, Sherlock Holmes) serà l’encarregat de portar la novel·la al cinema.