29/10/10

L'HIVERN D'EN FRANKIE MACHINE.

L’hivern d'en Frankie Machine
Don Winslow
Columna/Martinez Roca

469 pàgines.


Don Winslow ha tornat i ho ha fet amb L'hivern d'en Frankie Machine, un thriller amb la màfia i el suspens com a armes principals.
El protagonista d'aquest llibre és Frank, un home de tranquil de 62 anys i jubilat que viu a San Diego, a la costa Oest dels Estats Units. La seva vida gira al voltant de la botiga que regenta i els petits detalls de la rutina quotidiana, així com la seva filla, Jill, una estudiant de Medicina d’UCLA, i la seva xicota, Donna. Malgrat que es tracta d'un home tranquil i sempre disposat a ajudar als altres, si algú toca a la seva família, Frank conegut com Frankie al món de la màfia, es converteix en una persona a qui ningú no voldria trobar mai.
Don Winslow va néixer a Nova York però va créixer en South Kingstown, Rhode Island. Abans de ser novel·lista va ser actor, director de cinema, guia de safari i ha treballat com a investigador privat a Londres, Nova York i gairebé tot el territori nord-americà; i com a consultor per a bufets d'advocats i companyies d'assegurances durant més de quinze anys.Ha publicat els llibres California: fuego y vida El poder del perro, Isle of Joy i properament Martinez Roca publicarà The Dawn Patrol , La hora del caballero i Mondadori editarà l’any 2011 Muerte y vida de Bobby Z.