30/1/07

Vigileu quan obriu un paquet amb llibres!!

Editorial: Umbriel
Pàgines: 436
La forma en com es promocionen els llibres cada vegada és més curiosa. Les editorials en moltes ocasions pensen en noves fórmules. Saben que una bona campanya pot fer vendre molts llibres. I també hade saber on i com s'han de promocionar les seves novetats.
Una de les editorials que destaca sempre per la seva originalitat és Umbriel. Molts segurament la coneixeran com l'editorial que va publicar en castellà El Codigo da vinci de Dan Brown.

Avui he rebut el nou llibre d'aquesta editorial i a l'obrir el paquet m'he trovat amb una "agradable" sorpresa. El llibre estava embolicat amb un paper negre i una cinta de color vermell. Fins aquí tot normal fins que he trovat un ganivet. Tot i que és de plàstic la veritat es que semblava de veritat. He somrigut i he pensat que la manera de promocionar llibres no te fí.

Potser és el ganivet de l'assassí ja que el llibre ,que porta per títol El hombre sombra ,és un thriller on el protagonista creu que és un descendent del mateix Jack el destripador. L'autor és Cody McFayden i aquesta és la seva primera novel.la. El llegiré amb el ganivet a la mà per si de cas.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

tens tota la raó. Una bona campanya fa que es venguin molts llibres.
TE bona pinta aquest llibre. Et felicito també pel teu blog.

Petitabruixa ha dit...

Umbriel fa campanyes que funcionen molt bé ,-)

Estic llegint "La Esperada" que em vaig comprar dissabte i bé...de moment, no està malament...Ja et diré!

Petonets!

Lili