22/7/07

HARRY POTTER ENS DEIXA

Ja tenim el setè llibre de les aventures de Harry Potter. Un fenòmen que ens ha acompanyat durant molts anys i que sembla que ja ha arrivat a la seva fi.
Diuen que Harry Potter and the Deathly Hallows és l’últim de la sèrie però ja veurem si la seva autora decideix matar la seva gallina d’ous d’or definitivament. En català i en castellà haurem d’esperar fins al mes de Febrer del 2008.

Ni les grans mesures de seguretat, sembla ser que l’editorial Bloomsbury s’ha gastat uns 30 milions d’euros es mesures de seguretat per tal de mantenir el secret fins l’ultim moment,.van fer que alguns ja coneixesin el finals abans de publicar-se degut a les filtracions produïdes
Aquí no explicarem el final de Harry Potter però si que comentarem alguns aspectes rellevants de l’obra.
Ja fa 10 anys que la seva autora J.K Rowling va comneçar a escriur
e les aventures del jove mag. Els llibres, les adaptacions cinematogràfiques i el merchandansing han fet que aquesta autora tingui una de les fortunes més grans del Regne Unit.
Molts joves s’han interessat per la lectura gràcies a aquests llibres i que també han crescut al mateix temps que el jove Potter.
Però una cosa es certa i val la pena destcar-la. Hi ha vida després de Harry Potter i les editorials treballen ara per omplir el forat que deixarà el mag. Sembla que el millor posicionat per ocupar aquest lloc és Tunnels

1 comentari:

Anònim ha dit...

jo esperaré a qe surti en català. el meu anglès és molt dolent. jo recomanaria els llibres de cornelia funke que estan força bé.