24/8/08

DETINGUDA UNA DONA PER NO TORNAR ELS LLIBRES A LA BIBLIOTECA

Aneu en compte si sou de les persones que triguen en tornar els llibres.
Una dona americana anomenada Heidi Dalibor va ser detinguda per negar-se a tornar dos llibres que havia agafat prestats fa un any d'una biblioteca de Grafton (Wisconsin).La dona va passar a disposició judicial després d'ignorar quatre avisos de la biblioteca i diverses trucades, així com una citació judicial.

Després del desinterès de la dona per tornar els llibres, la biblioteca va passar el cas a la policia.
La dona encara te en el seu poder els llibres Angels and Demons i White Oleander. Finalment va ser alliberada després de pagar 170 dòlars. Però el més curiós es que es va mantenir ferma al assegurar que encara te els llibres i que no els pensa tornar perquè creu que amb la multa ja estan pagats.
Deu ser perquè li van agradar molt els llibres? O per ganes de provocar?.
De totes maneres vigileu quan heu de tornar els llibres..........

5 comentaris:

Shalheira ha dit...

No tinc paraules per a descriure el que veig a la foto... Penso que aquests americans tendeixen a fer d'un gra de sorra una muntaña, perquè no em sembla normal arrestar a una persona només perquè no retorna els llibres a la biblioteca, encara que tots els usuaris de biblioteques sabem el que és estar esperant un llibre de la "biblio" quan hi ha llista d'espera.
He arribat al teu bloc de casualitat, mirant pel Top Català a la secció de literatura, i realment m'interessa molt, si no t'importa, m'agradaria afegir-lo a la llista dels meus preferits del meu bloc "La Barda Bastarda".
Que vagi bé!

Jesús M. Tibau ha dit...

els llibres sempre s'han de tornar, tot i que alguns/es no ho tenen gaire present.

Unknown ha dit...

Vaig trigar quatre anys a tornar un diccionari de rus i un llibre de fotos de l'Alhambra.

Cadena perpètua, ho sé.

Sadurní ha dit...

Els llibres de les biblioteques públiques són patrimoni de tots i pel que sembla l'havien avisat diverses vegades. Home, tant com anar a la presó no!, però una multa sí que em sembla bé.

L'altre dia volia rellegir-me un capítol de Rayuela, vaig anar a la Biblioteca Joan Triadú de Vic i no hi era. Estat: desaparegut. Si la multa fos de 170 dòlars apareixeria de sobte, com per art de màgia, n'estic segur.

bajoqueta ha dit...

És sagrat per mi tornar los llibres, los de la biblioteca i els que hem puguen deixar els coneguts. Per desgràcia, com diu Jesús, hi ha alguns que no ho tenen clar que són de "huelva".