21/8/08

NOAH GORDON NO ESCRIURÀ MÉS NOVEL.LES

Males noticies pels seguidors de Noah Gordon.
L'escriptor nord-americà de 81 anys ha anunciat en una entrevista a l'edició alemanya del Vanity Fair que no escriurà més novel.les- La raó es que les seve snovel.les superen les 500 pàgines i te por a morir i no poder acabar una novel.la.
Això sí, no deixarà d'escriure i ara es dedicarà a contes i poemes ja que és incapaç d'estar molt de temps sense escriure. Noah Gordon es autor de El medico, Chaman, La doctora Cole entre d'altres bestsellers.
La seva darrera novel.la El celler, publicada l'any passat està ambientada al Penedès. La vinya i el vi són els eixos de la història que arrenca a França al segle XIX. El jove Josep Álvarez descobreix de la mà d'un viticultor francès l'art de l'elaboració del vi. És també la història d'uns viticultors humils que aconsegueixen tenir el seu propi celler.

3 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Ho trobo molt bé, i no ja per la por de que la novela es quede a mig acabar, sinó per lo dolent que pot ser una història acabada ràpid per poder publicar.
Una bona decisió. Sempre ens quedaran la resta de llibres.

jomateixa ha dit...

Em sap molt greu, però, de fet l'última ja era més curta i més "fluixa" que les anteriors. Encara que la manera d'escriure t'enganxa igualment.

Anònim ha dit...

UNA ACTITUT DIGNA,CAL RECONEIXER LES LIMITACIONS,ELS ANY PASSAN I PESSAN ,I ACABA LA VIDA FEN UN TRIST ENCARRAG PER UN GRAPAT D´EDITORS,SENSA MES AFANY QUE EL DELS "CALERS",TE QUE SE MOLT FRUSTRAN. JUGANT AMB BC........