13/1/09

Winnie-the-Pooh retorna als llibres 80 anys després

Winnie-the-pooh creat per l'escriptor britànic Alan Alexander Milne per explicar-li contes al seu fill Christopher. L'escriptor i dramaturg anglès David Benedictus, expert en el personatges després de diverses adaptacions teatrals i radiofòniques, ha estat autoritzat pels hereus de Milne per continuar la saga mantenint-se fidel a l'esperit original.'El retorn al bosc dels cent acres', il·lustrat per Mark Burgess i editat per Egmont Publishing, veurà la llum el 5 d'octubre simultàniament al Regne Unit i els EUA
El llibre explicarà les aventures de l'osset de peluix i de Christopher Robin -l'alter ego del fill de l'autor original-, compartides amb altres personatges com Tigger, Ígor o Piglet.
Serà el tercer llibre ja que Alan Alexander Milne només va escriure dos llibres sobre Winnie i els seus amics, 'Winnie-the-Pooh' (1926) i 'The House at Pooh Corner' (1928), encara que el personatge va ser present en altres treballs A.A. Milne va basar el seu personatge principal en l'osset del seu fill, que a la vegada va ser batejat amb el nom d'un ós real que vivia al zoo de Londres, Winnipeg, un cadell femella que havia caçat un paranyer canadenc.
L'osset es va convertir en la mascota de la brigada 34 de Fort Garry Horse, però al seu pas per Anglaterra es va donar al zoo londinenc i aviat es va convertir en una estrella. poètics de l'autor.