19/11/06

QUI SOM?

L’illa dels llibres és un espai dedicat a la literatura i al món dels llibres. Creat al mes de novembre de l’any 2006, L’illa dels llibres ofereix als seus lectors, informacions sobre novetats editorials, entrevistes, notícies, enquestes....
L’illa dels llibres vol ser també un punt de trobada de lectors, escriptors, editorials i a tothom que gaudeixi de la lectura.
L’illa dels llibres vol acostar la literatura als visitants que arriben a l’illa amb actualitzacions diàries.
Diversos mitjans de comunicació com Icat’fm, el diari Avui, Rac1, Time Out i Btv entre d’altres s’han fet ressó de L’illa dels llibres.
Aquest espai també vol ser compartit i per aquest motiu també comptem amb un perfil propi al Facebook on us convidem a afegir-vos.


Per un altre banda, si et vols anunciar a L’illa dels llibres;
Contracta la teva publicitat a
illadelsllibres@hotmail.com i consulta les nostres tarifes.
No oblidis que la publicitat més efectiva es troba a internet.
Relaxa't i gaudeix de l'illa.

Sempre que he entrat a L’illa dels llibres he pensat que el nom és erroni, no és una illa, és una península que conecta la literatura amb el món (Albert Sánchez Piñol)

Un bon indret on naufragar, ple de bots salvavides de paper i històries(Marc Pastor)

L’illa dels llibres és un univers de paraules com un llibre (Rafel Valbona)
L'illa dels llibres és un magnífic far de referència per deixar de navegar a cegues pel mar editorial i tenir una certera llum que ens guii. (Ferran Ramón-Cortés)

L’illa dels llibres és un lloc que destaca per la concisió dels seus textos i la curiositat que generen les seves seccions. Si teniu ànim de Robinson ja sabeu quin és el vostre illot virtual. (Qwerty-programa de BTV)
Gràcies per visitar-nos.

1 comentari:

jomateixa ha dit...

Hola, no sabia on deixar-te aquest missatge.
Faig concursos al bloc, per Nadal, per st. Jordi, a l'estiu... Ara està ja en marxa el d'aquest Nadal, t'ho explico per si en vols fer difusió, a veure si s'anima força gent a participar-hi. Els premis son habitualment llibres cedits per alguna editorial i també llibres signats per alguns escriptors.
gràcies.