18/4/07

ELS FILLS DE HURIN JRR Tolkien


Editorial: Columna/Minotauro

Pàgines: 350


Les obres de JRR Tolkien el creador de clàssics com el Hòbbit o La trilogia del senyor dels anyells estan encara avui en dia de moda. Sense cap mena de dubte les seves històries encara interessen a un bon gruix de lectors arreu del món.

Ara aquests seguidors estan de sort perque s’ha publicat una novel.la d’aquest autor tot i que va morir a l’any 1973.
Es tracta d'un llibre que va començar a escriure el 1918, va repassar diversos cops a la vida i quan va morir encara no havia donat per acabat.
Ara el seu tercer fill, Christopher Tolkien, que també s'encarrega de preservar la seva obra, l'ha completat amb una introducció i una nova estructura.
S'ha passat 30 anys treballant amb els esborranys del seu pare i, a la fi, ha acabat una obra que segueix les pases de l’univers Tolkien .
Aquí no apareixen hòbbits però si altres personatges com elfs,nans o altres èssers fantastics.

La llegenda que presenta Els fills de Hurin ja apareixia a l'obra pòstuma El Silmaríl·lion, però ara surt en un sol volum i ampliada.
Els fans de l'escriptor també comprovaran que una part del llibre ja va ser publicada dins Els contes inacabats.
El text explica la història de Turin Turambar i la seva germana Níniel, maleits i condemnats per Melkor a viure a Beleriand.
El llibre també compta amb les il·lustracions d'Alan Lee, l'habitual de Tolkien.
Els fills de Hurin està editat en català a Columna i en castellà a Minotauro.

1 comentari:

Anònim ha dit...

[url=http://www.blingforfun.com]hip hop jewelry[/url],[url=http://www.blingforfun.com/pendants/cat_9.html]hip hop pendants[/url],hip hop watches,[url=http://blingforfun.com/belts/cat_18.html]bling bling[/url] ,hip hop,[url=http://blingforfun.com/chains/cat_7.html]hip hop chains[/url],hip hop bling,[url=http://blingforfun.com/chains/cat_7.html]iced out chains[/url],[url=http://www.blingforfun.com/chains/cat_7.html]wholesale chains[/url]
hip hop jewelry
wholesale hip hop watches
hip hop rings