20/4/07

QUI ÉS ENRIQUE MORIEL?

Fa unes setmanes ningú sabia qui era Enrique Moriel. Nomès sabiem que era l'autor d'una bona novel.la anomenada La ciudad sin tiempo. Ara ja sabem que sota aquest pseudònim s’amaga el nom de Francisco González Ledesma.

"La ciudad sin tiempo"és una novel·la que va del segle XV fins avui, a través de les múltiples vides d'un vampir. Gràcies a aquesta història coneixerem diversos moments de la història de la ciutat de Barcelona.
L'escriptor reflexiona a La ciudad sin tiempo sobre la lluita entre el bé i el mal.

De fet no é sla primera vegada que González Ledesma utilitza pseudònim. Durant molts anys va publicar més de 400 novel.les dedicades a l'oest amb el nom de Silver Kane.
També és autor de Crónica sentimental en rojo que va aconseguir el Premi Planeta fa molts anys. A l'any 1948 va acoseguir el Premi José Janés però va se rprohibida per la censura franquista.
L'editorial Destino publica l'edició catalana i castellana de l'obra La ciudad sense temps.

2 comentaris:

Anna ha dit...

hola! de tant en tant passo pel teu blog i he vist que parles de la ciudad sin tiempo, que precisament me'l vaig comprar dilluns (en català). L'has llegida? què tal és?

Anònim ha dit...

La veritat Anna esque el llibre està força bé. Es llegeix d'una glopada i entreté. Dues característiques que fan interessant a un llibre.
Si vols més dades pots escriure a illadelsllibres@hotmail.com