27/6/07

ENCARA HI SOM A TEMPS de Jose Luis Gallego

Editorial: Columna
Pàgines:128

Ara que està de moda parlar del canvi climàtic i dels efectes que pot provocar us proposo la lectura del llibre Encara hi son a temps. El seu autor , José Luis Gallego, mitjançant una faula ens vol ensenyar com serà el nostre món en un futur si no hi prenem mesures.

La faula ens situa al dia de de Tots Sants del 2050. L’Helena, de dotze anys, passa el dia a la platja amb la seva família. Mentre els adults es relaxen en unes hamaques amb filtre protector menjant gelat de castanyes, ella intenta banyar-se en un mar ple meduses... L’Helena reflexiona molt sobre el seu entorn, perquè la seva àvia, l’Elvira, una reconeguda científica durant la seva joventut, li ha explicat moltes vegades com era el seu país quan ella era petita, i cada dia àvia i néta s’asseuen a la vora de l’aire condicionat per conversar sobre el passat, el present i el que hauria pogut ser...

Per lluitar contra el canvi climàtic i conservar el nostre entorn també cal que nosaltres ens impliquem. Per aquest motiu aquest llibre també inclou consells pràctics perquè des de casa nostra aportem el nostre gra de sorra per conservar el nostre entorn.
Jose Luis Gallego és periodista i divulgador de temes relacionats amb l'ecologia i el medi ambient.

1 comentari:

Anònim ha dit...

no surt a tv3 aquest gallego?