2/8/07

ELS PILARS DE LA TERRA ESCOLLIT MILLOR LLIBRE

A l’illa dels llibres a més de comentar novetats editorials també volem saber l’opinió dels lectors. Per aquest motiu hem realitzat una enquesta per tal d’escollir el millor llibre entre quatre bestsellers.
Els pilars de la terra ha estat elegit millor llibre pels lectors d’aquest bloc.
De fet el llibre de Ken Follet ,que segons diuen ben aviat podriem tenir una segona part, ha estat escollit per un 41% dels votants.

En segona posició trovem La sombra del viento de Carlos Ruiz Zafón amb un 25%. Tot i no publicar res nou desde la publicació d’aquest llibre, Zafón continua incremenants les vendes d’aquesta novel.la ambientada a Barcelona.
Diuen que al 2008 podriem llegir el nou llibre de Carlos Ruiz Zafón però de moment tot són rumors.
En tercera posició El codigo DaVinci, el best seller de Dan Brown amb un18% dels votants. La gran sorpresa de fa unes temporades que ja s’ha convertit en un clàssic.

Finalment en quarta posició ha quedat un dels llibres que ha aconseguit un bon nombre de lectors arreu del món: El ocho de Katherine Neville (15%).

Gràcies per la vostra col.laboració.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també vaig votar per "Els pilars de la Terra". Els he llegit tots menys "El vuit" que el tenc pendent. El fenòmen de "El codi Da Vinci" no l'entenc. I llibres d'aquest estil n'hi ha de millors. Segurament era més per el tema que tractava que no pas per la trama, que és bastant fluixeta.
M'agrada el blog. Endavant! ;)

Jordi Milian ha dit...

Gracies Caterina. si hi ha alguna cosa que pugui millorar del bloc m'ho dius. ja saps qe hi ha adreça habilitada per les sugerencies