17/9/07

TORNA WOODY ALLEN DESPRÉS DE 25 ANYS

Editorial: Columna /Tusquets
Pàgines : 158

Feia vint-i-cinc anys que el director de cinema Woody Alen no publicava cap llibre. Ara ens arriba Pura anarquia de la mà de Columna i Tusquets

Es tracta d'un recull de 18 relats apareguts alguns d'ells a la revista The New Yorker. La resta han estat inèdits fins ara.


Els personatges que hi aparèixen encaixen en l'univers del director americà. Entre aquesta fauna d'Allen tenim: un escriptor pretensiós a qui tempten per novel·lar una pel·lícula; una mainadera que escriu un llibre corrosiu sobre el matrimoni benestant que l'ha contractada; o un guionista fracassat que es reconverteix en redactor de pregàries sol·licitades al lloc de subhastes d'internet eBay.

Ha demostrat sobradament la seva qualitat com a director i guionista al llarg de la seva carrera. Ara celebrem el seu retorn a la literatura que esperem que tingui continuitat aviat.
Per molts anys Woody.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'encanta en Woody Allen! El llibre me'l vaig comprar la setmana passada. Encara no l'he llegit. S� que fa un mes vaig llegir una obra seva en tres actes i publicada per la Ed. Tusquets que es diu "Adulterios" i est� molt b� al m�s pur estil d'Allen! :)

Jordi Milian ha dit...

hola caterina! gràcie spels teus comentaris.
si vols em pots escriure a illadelsllibres@hotmail.com

t'espero