24/4/08

L'ILLA DELS LLIBRES SUPERA LES 30.000 VISITES

Ja hem arribat a una xifra considerable. Aquest bloc ja ha superat les 30.000 visites. El que va començar com un divertivent ara s'ha convertit en tot un repte. Informar puntualment de les novetats editorials. Volem ajudar a triar els llibres més interessants per diversos motius: la qualitat, l'originalitat i la varietat.
M'omple d'orgull al veure que les visites augmenten dia a dia i que ja són molts els bloc o pàgines d'internet que han afegit www.illadelsllibres.blogspot.com com a bloc destacat. També agraeixo als escriptors que han destacat aquest bloc i a les editorials que han utilitzat pels seus dossiers de premsa comentaris que s'han fet en aquesta illa dels seus llibres i novel.les.
També és interessant quan algun mitjà de comunicació com és el diari Avui hagi destacat en vàries ocasions articles publicats en aquest bloc.
L'illa dels llibres segueix més viva que mai gràcies al vostre suport i també interés.
La fam lectora de molts internautes fa que aquesta illa segueixi en mig de l'oceà literari per seguir fent més recomanacions i comentaris sobre el món editorial.
Més de 30.000 gràcies a tots.

4 comentaris:

el llibreter ha dit...

Enhorabona! I gràcies per mantenir el blog.

Salutacions cordials.

jomateixa ha dit...

Enhorabona, el teu és un dels enllaços que tinc en majuscules al meu bloc.

bajoqueta ha dit...

Felicitats pel blog i pel teu sant.
És una pàgina que tinc remanada al meu blog i que continuaré recomanant. Ho fas molt bé!

Anònim ha dit...

Felicitats! És un dels millors blogs literaris que he vist per la xarxa i et posa al dia de les novetats, cosa que a mi em va molt bé,ja que a temporades tinc tendència a anar una mica perduda :D