28/6/10

EL VIEJO LEÓN, TOLSTOI, UN RETRATO LITERARIO. Mauricio Wiesenthal

Editorial: Pocket Edhasa
Pàgines:256

Esta es la historia sencilla de un viejo peregrino que siguió las huellas de Tolstoi y buscó a sus amigos y discípulos, cuando el mundo parecía haberlos olvidado. Mauricio Wiesenthal

Amb motiu del centenari de la mort de Tolstoi, Mauricio Wishenthal ha recollit en un llibre part de la biografia de l’escriptor rus a El viejo león, Tolstoi un retrato literario publicat a Pocket Edhasa.
Wishenthal, l'autor de Libro de réquiems, El esnobismo de las golondrinas i Luz de vísperas, recull ara algunes anècdotes, escenes i passatges de la vida de Tolstoi, les seves amistats, els seus costums, els ambients i discussions, que li eren pròpies, les seves relacions personals i epistolars, el context polític i social en el qual neix la seva obra entre d’altres punts.
El viejo león també inclou unes 40 imatges de Tolstoi, la seva família, els manuscrits de les seves obres, retrats, a més de fotografies fetes pel propi Maurici Wiesenthal a la casa d'Iásnaia Poliana.

1 comentari:

Marta Farreras ha dit...

genial es el escritor Mauricio Wiesentalh solo por escribirlo èl ya valdrá la pena leerlo pues su prosa es admirable y muy muy excepcionla