12/3/07

VIRUS Ferran Ramón Cortes


Editorial RBA
Pàgines : 138

A través de la ficció, Virus explora el perill dels rumors que "infecten" la comunicació i desestabilitzen les organitzacions i proposa una particular "vacuna":
vuit accions que podem dur a terme tots i cadascun de nosaltres en els nostres respectius entorns per aconseguir una bona comunicació interna i immunitzar-nos contra els rumors.



Al complex hoteler de Caneel Bay, a la petita illa caribenca de Saint John, s'ha desfermat una estranya epidèmia que ja ha causat dues baixes i amenaça d'infectar tots els hostes d'aquest paradís turístic.

La descripció dels esdeveniments apareguda als diaris serveix al Ferran com a punt de referència per ajudar el seu amic Albert a entendre què està passant a la seva empresa, on dues persones han causat baixa.
Com a Saint John, ell també pateix un greu problema: una epidèmia de rumors amenaça de desestabilitzar tota l'empresa.
Amb les notícies que arriben de Saint John i el que allà va succeint com a font d'inspiració, l'Albert haurà de descobrir les causes de la seva particular epidèmia, recuperar el clima de confiança entre la gent i aconseguir una "vacuna" que els protegeixi de les infeccions per rumors.