11/10/07

DRECERA AL PARADÍS de Teresa Solana

Drecera al paradís
Teresa Solana
Ed. 62

284 pàgines

Teresa Solana ha aconseguit amb aquest llibre el premi Brigada 21 en català. Ella es autora de la novel.la Crim Perfecte publicada l'any passat. era la seva primera novel.la i ara n'ha editat un altre anomenat Drecera al Paradís.
En aquesta ocasió la protagonista és Marina Dolç, una coneguda escriptora de best-sellers, és assassinada a l’hotel Ritz de Barcelona la mateixa nit que acaba de guanyar un important premi literari i en les mateixes circumstàncies que la protagonista de la seva novel.la.

Els Mossos s’afanyen a detenir Amadeu Cabestany, un escriptor torturat i frustrat que ha quedat finalista i que és el principal sospitós d’haver comès l’homicidi.

L’Amadeu té una curiosa coartada, però el seu testimoni de càrrec és un traductor absent amb problemes de consciència. Mentrestant, a la Model, l’Amadeu no serà gaire ben rebut pels els interns i començaran a circular estranys rumors.

Teresa Solana ha aconseguit que la seva primera novel.la hagi estat traduïda al alemany i aviat al castellà, italià i francès.

1 comentari:

Matilde ha dit...

Me l'he empassat en molt poc temps i m'ho he passat molt bé llegint-lo! M'he fet un fart de riure i he disfrutat de com està escrit!
Altament recomanable