3/10/07

PROPERAMENT LA SEGONA PART DELS PILARS DE LA TERRA

Després de moltes notícies i rumors al voltant d'una possible segona part de "Els pilars de la Terra", aquests s'han convertit en una realitat. Gairebé 20 anys després Ken Follet ha decidit continuar una de les històries que més s'han venut en els darrers temps i que ha incrementat considerablament el nombre de lector fins al punt de convertir-se en un clàssic.

El tret de sortida serà el 4 d'octubre amb l'edició anglesa de "World without end"
En català i castellà haurem d'esperar fins el 29 de Desembre. Un món sense fí serà publicat per Plaza y Janés en castellà i Edicions 62 en català.
Si en la primera part l'eix central de la novel.la era la construcció de la catedral de Kingsbridge amb tot un entramat de fets que ens introduia en el món medieval amb molt de talent, ara Ken Follet decideix seguir la història gairebé dos segles després on els protagonistes hauran d'enfrontar-se a un dels dels desastres naturals més devastadors d'aquella època: la pesta.
Els personatges que hi apareixen són els descendents dels de la primera novel.la.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi "Els pilars de la Terra" em va encantar. Me la vaig llegir en dues setmanes a l'estiu fa uns quatre anys! Esper que la segona part estigui a l'alçada de la primera part, encara que diuen que segones parts... No té perquè, esper ;D

Jordi Milian ha dit...

jo confio en que aquesta segona part sigui com a mínim la meitat de bona que la primera.

Anònim ha dit...

Com diu na Caterina, en encetar aquesta segona part, les comparacions seran inevitables, però no té el perquè ser pitjor, ... tot i que el nivell està molt alt.
El m'apunt per comanar-lo.

Bona lectura!