27/10/07

NOU PREMI A JORDI SIERRA i FABRA

L'escriptor català Jordi Sierra i Fabra ha guanyat ael premi nacional de Literatura Infantil i Juvenil concedit pel Ministeri de Cultura per la seva obra "Kafka y la muñeca viajera", una novel•la que recrea un episodi real de la vida de l'escriptor txec.
Publicada per Siruela, s'inspira en un fet verídic de la biografia de Kafka, i part d'una trobada entre l'escriptor i una nena que plora per haver perdut el seu nina.
Sierra i Fabra ha mostrat una gran ilusió al rebre aquest guardó que era molt "molt anhelat" perquè ja hi havia optat "en set o vuit ocasions" i perquè al llarg de la seva vida ha "lluitat molt pels llibres per a nens", a través d'una fundació de suport a la literatura infantil que porta el seu nom. http://www.sierraifabra.com/
Jordi Sierra i Fabra és autor de 315 llibres, Sierra i està orgullós de ser "l'escriptor viu que més obres ha publicat a Espanya, segons consta en l'ISBN", i de figurar, al costat de noms com Bécquer, Pío Baroja o García Lorca, entre els 10 autors més llegits als centres escolars espanyols, segons dades del Ministeri de Cultura.

Volem agraïr a Jordi Sierra i Fabra la seva tasca per crear i fomentar la literatura juvenil que en moltes ocasions és la gran oblidada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

felicitats jordi!! molts hem crescit amb les teves novel.les,