23/10/07

LA VIDA DESPRÉS DE DÉU de Matthew Tree

Editorial: Ara Lllibres
Pàgines: 180

La vida desprès de Déu. Aquest és el titol de Mattew Tree. L'escriptor anglès però català d'adopció ens presenta un llibre les seves experiències religioses. Per cert, ben diferents de le sque cantava Enrique Iglesias fa molts anys.
Matthew ens parla de les dues grans religions, el cristianisme i l'islam.
L'autor nega l'existència de Déu i per demostra-ho ens fa cinc cèntims.

“Jo he vist Déu, he estat en la seva Presència, li he parlat i m’ha respost. És per això que sé que no existeix. Que no hi és. Que no hi ha estat mai i no hi serà mai. Repeteixo: no existeix. Insisteixo: la terra no és plana, les vaques no volen, l’Holocaust va ser un fet i Déu no existeix.”
Privilegiat, Cat, La puta feina, Memòries o Contra la Monarquia són alguns dels llibres publicats per aquest autor.

4 comentaris:

Assumpta Montellà i Carlos ha dit...

Només pel fragment ressenyat, ja provoca llegir-lo, tant si ets ateu com creient.
Assumpta

jomateixa ha dit...

aquest no l'he llegit, però vaig llegir "la puta feina" i no em va impactar massa, potser per què el que explicava ens ha passat a tots mil vegades i no em va aportar res de nou.
M'agrada el teu bloc,t'invito a visitar el meu bloc.

Cristina ha dit...

Penso com l'assumpta i el carlos, que només pel fragment ressenyat ja provoca per a llegir-ho. Apart, jo recomano llegir Privilegiat, una novel·la, i les Memòries. A mi em van agradar.
Salutacions a tothom,

Alejandra ha dit...

Jo l'estic llegint, de fet em queda menys d'un capítol, i la veritat és que m'està encantant. Diu ben clar allò que pensa i reuneix tots els arguments possibles per demostrar la no existència de Déu. Ho recomane.