13/11/07

TRILOGIA DE LA BOIRA de Carlos Ruiz Zafón

Editorial: Planeta
Pàgines: 890

Carlos Ruiz Zafón molt abans d'escriure L'ombra del vent/ La sombra del viento va fer fortuna amb cuatre novel.les juvenils. Totes elles han aconseguit captivar a molts lectors.
El misteri i l'aventura és l'eix en comú de novel.les com El Príncep de la Boira, El Palau de la Mitjanit i Les Llums de Setembre i que ara s'apleguen sota el nom de La trilogia de la boira.

Cada vegada sembla més clar que per la primavera de l'any vinent aparegui el nou llibre de Zafón. No hi ha data concreta , ni tampoc noticia oficial però cada vegada més aquest rumor es fa més gran.
Després de que l'any 2001 aconseguis el megaèxit de la Sombra del Viento i no publiquès res de nou fa que aquesta notícia sigui molt esperada. Seria un dels èxits de la temporada.

Carlos Ruiz Zafón ha aconseguit que les seves obres hagin estat traduïdes a més de quaranta idiomes i publicades en més de cinquanta països. D'altra banda, ha obtingut nombrosos premis internacionals i conquerit milions de lectors de totes les edats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi em queda per llegir Les llums de setembre, de la trilogia. Tot i ser novel·les juvenils de por, són llibres que perfectament poden llegir els adults. Enganxen per això de voler saber què passarà i sí, a mi em fan passar por, clar que jo sóc una mica massa poruga :D