11/2/08

NOMÉS SOCIS de Ferran Torrent

Editorial: Columna
Pàgines: 278.
Ferran Torrent ha tornat amb una nova novel.la anomenada Només socis.
L'escriptor de Sedaví torna a parlar de la corrupció política i l'especulació urbanística. A més recupera personatges d'anterior novel.les com el detectiu Toni Butxana, l'excomisaro Tordera i Joan LLoris que ja apareixia en la trilogia anterior encetada per Societat limitada.
L'acció està situada en un poble tranquil anomenat Gilet. Allà hi aniran a viure dos nous veïns que volen tranquilitat lluny de València.
Són un exdetectiu, Toni Butxana, i un comissari de policia retirat, Tordera, que ha pogut permetre's l'escapada gràcies als diners de Juan Lloris, empresari ressentit i aspirant a alcalde frustrat que no deixa de rumiar la venjança contra ells.
Fent-se passar per rendistes, tots dos hauran d'assegurar-se de perpretar l'engany amb la complicitat d 'antics aliats mentre conviuen amb noves coneixences, com els germans Josep i Ferran Torres.
Els esdeveniments no tardaran a precipitar-se amb la irrupció d'una cèl·lula de Mossad al domicili de Butxana, els membres de la qual ho saben tot d'ell i no estan disposats a deixar-lo anar fins que els hagi ajudat a complir els seus misteriosos objectius.
Torrent ha tornat!!.