27/2/08

TORNA ZAFÓN A L'ABRIL!

Aquest Sant Jordi serà divertit. L’editorial Planeta ha anunciat que el proper 17 d’Abril publicarà el nou llibre de Carlos Ruiz Zafón.
Després de 7 anys finalment l’autor de la Sombra del Viento ha decidit entregar el nou llibre després de molts rumors sobre el moment de la seva publicació.
Zafón haurà de competir amb autentics bestseller com Ken Follet i la segona part des Pilars de la Terra i la setena entrega de Harry Potter.
Fins al moment ha acosenguit xifres milionaries amb L’ombra del vent al vendre més de 10 milions d’exemplars i l’edició a més de 50 països.
El nou llibre que es publicarà el proper mes d’Abril encara no te títol. De moment l’editorial Planeta baralla tres possibilitats. L’única cosa que sabem es que està situada a la Barcelona dels anys 20 i que hi apareixeran elements de l’anterior novel.la com El Cementiri dels Llibres Oblidats.
Carlos Ruíz Zafón ha comentat que serà una "germana perversa de L'Ombra del Vent. Planeta té previst fer una tirada d’un milió d’exemplars
L’edició en català no té data prevista.
Carlos Ruíz Zafón va començar a esciure novel.les per a joves. Publicades originalment per l’editorial Edebé va aconseguir un bon gruix de lectors amb El palau de mitjanit, El príncep de la boira i Les llums de Setembre.
L’ombra del vent la cinquena obra publicada per Carlos Ruíz Zafón va servir per per conegut pel públic adult.
Va ser l’obra finalista del premi Fernando Lara de l’any 2001. Mai es publicava la novel.la finalista pero el membre del jurat Terenci Moix va insirtir en la qualitat de l’obra i que es mereixia la publicació tot i no haver guanyat. El nombre de lectors va anar creixent de mica en mica. De fet els propis lectors van ser els ambaixadors d’aquesta novel.la que durant tres Sant Jordis seguits va ser coronada com la novel.la més venuda.
L’huracà Zafón ha tornat!!

1 comentari:

jomateixa ha dit...

Crec que tal com han anat sortint Ken Follet i Harry Potter, dona temps de llegir-los abans de St. Jordi i poder comprar aquest.