14/8/08

ANGLE EDITORIAL ENS PROPOSA MÉS SOUVENIRS

Angle Editorial va començar a l'any 2007 la cole.lecció Souvenir amb títols força interessants com Botigues amb encant. Barça Universal o Barcelona ahir. Ara ens propossa més títols: Catalunya ahir / Remember Catalonia; Viure Barcelona / Living Barcelona; Catalunya, de nord a sud / Crossing Catalonia i Empúries. Els llibres són trilingües català, castellà i anglès i com diu el mateix títol són un autèntic souvenir per aquells que vulguin conèixer una mica més la història del nostre país.

Viure Barcelona / Living Barcelona presenta el més destacat del passat medieval de la ciutat el modernisme, el mar, el port, festes i tradicions i l’arquitectura del segle
XXI. és un recull de 250 fotografies dels racons amb més història, des del barri gòtic fins als nous edificis del fòrum, des de Collserola fins al marde la vida més singular i de l’arquitectura més espectacular d’una de les ciutats europees més actives i en constant transformació.

Catalunya, de nord a sud / Crossing Catalonia recórrer, en deu capítols, totes les comarques catalanes agrupades per marques turístiques. El llibre mostra i explica els paisatges, les festes i tradicions, la gastronomia i la cultura del territori. La Val d'Aran, ;Pirineus, Costa Brava, les Terres de Lleida, La Catalunya, la Costa del Maresme, Barcelona, Costa del Garraf, Costa daurada, i Terres de l'Ebre. Platjes, montanyes, monuments històrics i d'altres riquesses de Catalunya

Catalunya ahir/Remember Catalonia és un itinerari per la memòria històrica de Catalunya, un viatge fins a cent anys enrere per descobrir alguns dels grans canvis del segle XX i reviure els costums i la vida quotidiana d’un país en el passat.

Empúries ens acosta a la ciutat que ha estat, és i serà un referent en el món de l’arqueologia clàssica arreu del món. Un jaciment de primer ordre que ens mostra les restes d’una ciutat grega i d’una ciutat romana i és la porta d’entrada de les cultures clàssiques a la Península Ibèrica.
4 títols més per aquest col.lecció Souvenir d'Angle editorial que combina unes bones fotografies amb unes explicacions datallades.