2/12/10

SÉ EL QUE ESTÀS PENSANT DE JOHN VERDON, JA PARLA CATALÀ.

Ja està disponible en català la novel·la Sé el que estàs pensant de John Verdon.
L'editorial Proa s'ha encarregat de publicar en català el thriller de John Verdon després de l'èxit de la versió en castellà publicada per Roca editorial.
Verdon, ofereix un thriller psicològic ple de canvis i girs constants que capten l'atenció del lector en tot moment. Una novel·la de misteri sobre un criminal capaç de llegir la ment de les víctimes.
Un home rep una carta on li demanen a pensar en un número, qualsevol. Quan obre el petit sobre que acompanya el text, seguint les instruccions que figuren a la pròpia carta, s'adona en el que havia pensat que el número allà escrit és exactament. David Gurney, un policia que després de 25 anys de servei s'ha retirat al nord de l'Estat de Nova York amb la seva esposa, es veurà involucrat en el cas quan un conegut, el que ha rebut la carta, li demana ajuda per trobar el seu autor amb urgència. Però el que en principi semblava poc més que un xantatge s'ha acabat convertint en un cas d'assassinat que a més guarda relació amb altres succeïts en el passat. Gurney haurà de desentranyar el misteri de com aquest criminal sembla capaç de llegir la ment de les seves víctimes en primer lloc, per poder arribar a establir el patró que li permeti atrapar-lo.