3/12/10

TERCER LLIURAMENT DEL LES CRÒNIQUES DE NARNIA AL CINEMA.

Arriba a la cartellera de cinema La travesía del Viajero del Alba, la tercera part de les Cròniques de Narnia de C.S.Lewis.

Les Cròniques de Narnia formen part de les grans obres de la literatura juvenil i també un dels grans èxits de Clive Staples Lewis. Després de les adaptacions dels primers dos títols de les cròniques, ara ens arriba la tercera part sota la direcció de Michael Apted.
En aquest nou lliurament, els germans Lucy i Edmud, acompanyats del rei Caspian i el ratolí Reeepicheep, s'embarquen en un vaixell per salvar el destí de Nàrnia. El seu objectiu és localitzar un dels set cavallers expulsats del regne per Miraz, l'oncle del príncep Caspian, que ha usurpat el tron. Dragons, nans, illes màgiques i una banda de guerrers són algunes de les sorpreses que es trobaran pel camí. Tercera part al cinema de "Les cròniques de Nàrnia".

C.S.Lewis va escriu vàries novel·les de literatura medieval i de fantasia. Però sempre serà recordat per les Cróniques de Narnia que dècades després de la seva publicació continuen aconseguint èxit entre els lectors, amb unes xifres de vendes que arriben als més de cent milions d’exemplars venuts.

1 comentari:

Residència "Les Garrigues" ha dit...

Jo m'he llegit, ja fa un temps, els 7 magnífics llibres de la saga. També n'he vist les 3 pel•lícules. Crec que encara li falta captar la màgia de la lectura al cinema, però de moment, encara tampoc no m'han decepcionat. L'única cosa que trobo és que els nens originals han crescut un pel massa ja que han deixat passar molt temps entre pel•lícula i pel•lícula. (suposo que aquest també és el problema de H. Potter)

Per acabar, només volia saber quines recomanacions literàries d'aquest estil podreu fer-me. (deixant de banda Eragon, Crepúsculo…) XD Alguna cosa “ha descubrir”.

Gràcies!!!