11/6/08

SUBHASTADA PER UNS 31.558 EUROS UNA HISTÒRIA PREVIA DE HARRY POTTER

El manuscrit de la història prèvia de Harry Potter escrita per J.K. Rowling i que se centra en el pare del jove mag, James, s'ha subhastat a Londres amb fins benèfics per 25.000 lliures (uns 31.588 euros) i es pot llegir des d'avui a la pàgina web de les llibreries Waterstones. http://www.waterstones.com/
Malgrat que la milionària escriptora va assegurar que no tornaria a escriure sobre el món del jove bruixot almenys fins d'aquí a deu anys, una bona causa la va impulsar el mes passat a posar-se mans a l'obra.
De fet aquest maniscrit no arriba a les 800 paraules, explica com tres anys abans de néixer Harry Potter, el seu pare, James, i el seu millor amic i futur padrí de Harry, Sirius Black, s'escapen de la fúria d'uns malvats policies utilitzant la màgia de les seves varetes i les seves escombres voladores.La història subhastada està dedicada i firmada per l'autora.
Aquesta història prèvia forma part de What's your story?, una iniciativa de la cadena britànica de llibreries Waterstones en què tretze prestigiosos escriptors han creat històries per aconseguir fons per a dues bones causes. Els beneficis obtinguts, uns 60.000 euros, es destinaran a les organitzacions English PEN, que recolza la literatura per a una millor entesa entre les cultures, i Dyslexia Action, que ajuda les persones que pateixen dislèxia.

1 comentari:

Yasmina ha dit...

Hola! Jo m'he llegit la història... i com a lectora molt aficionada al Harry Potter... m'esperava molt, molt més de la JK Rowling...

El que ha escrit ho hauria pogut fer un de tants escriptors de fanfictions i amb molta més gràcia...

No ho se, trobo que potser el va fer depressa i corrents...

per llegir-lo traduït, a Harry Latino: ^^

http://www.harrylatino.com/index.php?subaction=showfull&id=5518