25/1/10

PERDONA PERÒ VULL CASAR-ME AMB TU. Federico Moccia

Editorial: Columna/Planeta
Pàgines: 712
Perdona si et dic amor (Proa/Planeta) va ser la carta de presentació i la novel·a que va catapultar a l'èxit a l’escriptor italià Federico Moccia. Ara arriba a les libreries la segona part sota el títol de Perdona però vull casar-me amb tu.
Si a la primera part,la Niki i l’Alessando s’enamoren malgrat els vint anys de diferència d’edat, i viuen una apassionada història d’amor malgrat les opionios de la resta de la societat, a Perdona però vull casar-me amb tu hauran de plantejar-se el futur com a parella. Malgrat que l’amor que existeix entre tots dos es prou fort, de vegades el destí ens pot dificultar els nostres objectius. Moccia ens ofereix a la novel·la moltes reflexions al voltant de l'amor. Els protagonistes es pregunten si l'amor pot durar tota la vida o només dura tres anys com molts asseguren.
Federico Moccia és autor entre d’altres de Tinc gana de tu i a A tres metres sobre el cel. Guionista de televisó i cinema ha aconseguit captar a un públic jove amb le seves novel·les on l’amor impossible sembla possible.