4/12/07

PETER BERLING I L'OMBRA DE LES DAGUES

Editorial: Columna /Planeta
Pàgines: 563


Peter Berling es va fer conegut gràcies a la pentalogia sobre Els fills del grial. Ara ens proposa una nova novel.la històrica anomenada A l'ombra de les dagues, el paradís.
L'obra està ambientada en els temps del sultà Saladí, els cavallers de l’Orde del Temple i la secta dels assassins.
Al segle XII, la misteriosa secta dels assassins té la seva seu a la fortalesa de Masjaf, un enclavament estratègic a la frontera entre Antioquia i Trípoli.
El gran maestre, el Xeic Sinan, conegut a Terra Santa com el Vell de la Muntanya, amaga en un lloc secret l’anhelat Jardí del Paradís, un harem on conviuen les verges més atractives, per qui els membres de la secta estan disposats a lliurar la pròpia vida. En Víctor, el fill petit d’un antic cavaller templer, i en Sayf, fill del bondadós zelador de l’harem, comparteixen el desig de convertir-se en assassins de la secta i ser enviats a una missió sense retorn per tenir el privilegi d’accedir al Paradís on viu la noia que tots dos estimen. Però quan algú intenta assassinar el Vell de la Muntanya, els dos amics descobriran un comprometedor secret que els durà a embarcar-se en una perillosa aventura.