28/12/07

QUI ÉS KEN FOLLET?

Ken Follet va néixer a Cardiff, Gal·les. Després de llicenciar-se en filosofia a la University College de Londres, va treballar de periodista per al South Wales Echo i l’Evening News de Londres, abans de convertir-se en un dels escriptors de best-sellers més reconeguts del món.
La seva primera novel.la va ser publicada a l'any 1978 amb el títol de El ojo de la aguja. Cada llibre publicat va fer que Follet fos cada vegada més conegut i aconseguir captivar a milers de lectors. Sempre serà recordat pel seu gran bestseller Els Pilars de la Terra que ha batut tots els rècords de vendes arreu del món.
També es autor de novel.les com Noche sobre las aguas, Una fortuna peligrosa, Un lugar llamado libertad, El tercer gemelo, En la boca del dragón, Alto riesgo, doble juego, En el blanc.....
En català estan publicades la majoria per l'editorial Edicions 62 i en castellà per Random House Mondadori.
Només dels pilars de la terra, Ken Follet n'ha venut a Espanya més de cinc milions i mig d'exemplars.
La posada en escena de la segona part ha superat a les que es van fer en el seu dia per les obres de Harry Potter.
Ara haurem d'esperar si aquesta expectativa es traudeix en alegria literària pels lectors

3 comentaris:

ALbY ha dit...

en el seu dia Els Pilars em van agradar moltíssim, però ara em fa una mandra començar el llibre nou! Potser per allò de que les segones parts mai són bones. I quan a més tenen el volum d'aquesta t'ho has de pensar molt bé!

Anna ha dit...

(el comentari d'Alby en realitat és meu. Coses que té compartir ordinador...)

jomateixa ha dit...

Me'l vaig anar a comprar l'altre dia i ja s'havia esgotat... El botiguer en tenia un guardat per a un client i me' va ensenyar. CARAM! sembla una enciclopèdia, però m'agraden els reptes.
Ah! participeu en el meu fòrum...