18/7/08

EL FENÒMEN SPRINGSTEEN.Jordi Bianciotto, Mar Cortés i Josep Antoni Vilar

Editorial: Ara Lllibres
Pàgines: 152
Bruce Springsteen actuarà aquesta setmana a Barcelona coincidint amb la seva nova gira. De fet la ciutat catalana sempre ha rebut amb els braços oberts al cantant nordamericà.
La seva discografia ja sigui en solitari o amb la E Street Band es força amplia com també ho són els llibres que s'han publicat sobre la seva biografia. Un artista sense els seus seguidors no és res i ara el llibre El fenòmen Springsteen vol que siguin els propis seguidors del cantant de New Jersey siguin els que expliquin que ha significat per a ells.
Coneixem de molt aprop la biografia de Springsteen però potser no coneixem que mou a milers de fans a exhaurir les entrades dels seus concerts en temps rècords i seguir la seva música durant molts anys.
A El fenomen Springsteen els fans us sentireu identificats i els que no ho sou podreu seguir aquest fenómen des de el punt de vista dels seguidors, aquells que sense cap mena de dubte fan d'un cantant o un grup en un fenòmen.
Els autors del llibre són els periodistes Jordi Bianciotto, Mar Cortés i Josep Antoni Vilar

1 comentari:

jomateixa ha dit...

Tinc una amiga que serà a Barcelona per veure'l d'aprop. A mi les masses no m'han agradat mai, però reconec que un concert del Springsteen deu ser impressionant.