2/7/08

JA A LA VENDA EL NOU LLIBRE D'ALBERT SÁNCHEZ PIÑOL

Ja podem llegir el nou llibre d'Albert Sánchez Piñol. En aquesta ocasió ha decidit donar un descans a la seva trilogia iniciada amb La Pell Freda per oferir-nos un recull de contes amb el títol de Tretze Tristos Tràngols (La Campana). El títol del llibre defineix força bé el seu contingut. Tretze de tretze històries, Tristos pel final d'aquests contes que tenen aquest punt en comú i finalment Tràngols pel que han de passar els seus protagonistes.
L'any vinent podria tornar amb l'obra Fungus que malgrat haver-se comentat inclús en aquest bloc que era la tercera part de la trilogia iniciada amb La pell freda serà una novel.la independent.

3 comentaris:

el llibreter ha dit...

Fa dies que el tinc a casa però no sé, tinc tantes ganes de llegir-lo que em resulta plaent ajornar-lo un dia més. Però no crec que aguanti gaire, caurà aviat!

Salutacions cordials.

Anònim ha dit...

EL PRIMER CONTE PRECIOS

jomateixa ha dit...

com ja he dit en el meu bloc, aquest autor em provoca sentiments contradictoris. Però en aquest cas crec que inclou contes realment encertats.Irònics, metafòrics i que malgrat el de "Tristos" alguns et fan fer alguna rialla.