3/7/08

EL PODER A L'OMBRA. Robert Harris

Editorial: Edicions 62 /Grijalbo.
Pàgines: 328

Robert Harris ha deixat les seves històries romanes per traslladar la seva nova novel.la en l'actualitat i crear un thriller força entretingut.
El protagonista de la nova i fulgurant novel·la de Robert Harris és un escriptor professional cínic i mercenari especialitzat a fer de negre. Acostumat a treballar des de l’anonimat amb estrelles del rock en decadència, quan se li presenta l’oportunitat de redactar les memòries de l’exprimer ministre britànic, amb viatge i estada pagats en una luxosa mansió, no ho dubta ni un moment.
Però no triga gaire a adonar-se que ha comès un terrible error. El seu predecessor en el projecte ha mort en circumstàncies francament sospitoses i, pel que es desprèn de les darreres notícies, el passat de l’ex-primer ministre no és tan net com sembla. Fins i tot la biografia d’un polític amb un càrrec tan exposat pot amagar secrets. Els nervis i la tensió es comencen a escampar per tots els racons del gran laberint de l’alta política internacional i posen en perill la vida de l’escriptor.
Recomanables també són els altres novel.les de Robert Harris com Imperium, Pompeia i Pàtria.

1 comentari:

bajoqueta ha dit...

me l'apunto, fa bona pinta.