6/1/08

ALBERT FIBLA I EL SEU NOU DISC

Els lectors habituals d'aquest bloc sabem que aquí comentem les novetats editorials i també les informacions referents a les notícies literàries. Però en aquesta ocasió em permeto la llicencia de presentar el nou disc d'un dels catautors catalans més interessants en aquests moments.
Molts de vosaltres ja el coneixereu i d'altres segurament us estareu preguntant qui és l'Albert Fibla.
L'albert va estudiar i va exercir com a periodista però un bon dia va decidir agafar la guitarra i compondre les seves pròpies cançons. De moment ha publicat tres discos.
El darrer publicat recentment porta per títol El món es mou. La presentació oficial es farà el diumenge 20 de gener, a les set de la tarda, a la sala Luz de Gas.
L’actuació, inclosa al festival BarnaSants, començarà a les set de la tarda i tindrà un cost de 15 euros (entrada anticipada) i 18 euros (taquilla).
En aquesta ocasió l'Albert Fibla actuarà acompanyat per cinc músics: Josep Traver (guitarra), Guillem Aguilar (baix), Valentí Adell (teclats), Jordi Belza (guitarra i veus) i Tito Busquets (bateria).
També l'Albert Fibla actua força sovint al local de Barcelona anomenat Mediterraneo.
Per a més informació us podeu adreçar al seu bloc d'internet http://blocs.mesvilaweb.cat/albertfibla o bé a la seva plana web http://www.albertfibla.com/.