20/1/08

PERDONA SI ET DIC AMOR de Federicoo Moccia

Editorial: Proa /Planeta
Pagines: 625
Haurem d’anar molt en compte i fer un bon seguiment a l’escriptor Federico Moccia.
Actualment s’ha convertit en tot un fenòmen editorial a Itàlia. Les xifres ho corroboren al vendre més de tres milions de llibres. Amb la seva tercera novel,la anomenada Perdona si et dic amor la xifra puja al milió d’exemplars despatxats a les llibreries.
Les editorials Proa i Planeta publicaran ben aviat aquest llibre que ens parla del poder de l’amor
Niki és una jove madura i responsable que realitza el seu últim any de secundària. Alessandro és un publicista d’èxit de trenta-set anys a qui acaba de deixar la seva nòvia de tota la vida. Tot i els vint anys de diferència que hi ha entre ells i l’abisme generacional que els separa, Niki i Alessandro s’enamoraran bojament i viuran una apassionada història d’amor en contra de totes les convencions i prejudicis socials.
Perdona si et dic amor esta ambientada a la ciutat de Roma on va un seguiment dels racons més interessant de la ciutat italiana.
Com a curiositat podem dir que de la seva primera novel.la Tre metri sopra il cielo, va ser refusada per totes les editorials on la va enviar. Finalment davant de tantes negatives l’autor va decidir publicar-la pel seu compte.
Un cop publicada de mica en mica va aconseguir captar l’atenció del públic fins que una gran editorial va decidir apostar per l’autor. Llavors tot va ser imparableFederico Moccia ha publicat fins ara tres novel.les Tre metri sopra il cielo, Ho voglia di te i Perdona si et dic amor. També ha treballat com a escenògraf i guionista de televisió.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La cosa pinta molt bé. ja està al mercat aquesta novel.la?

bajoqueta ha dit...

Hi ha altres coses millor per llegir, a no ser que tingues 17 anys. És la meua humild opinió...

Anònim ha dit...

L'he llegit i m'ha encantat.Ara estic començant 3 metres sobre el cel , espero que sigui igual o millor que aquest.

Anònim ha dit...

M'ha encantat, de veritat.
Jo també estic començant Tres metres sobre el cel i espero que pugui dir el mateix.
Gran Federicoo