19/5/08

EL RECTOR DE TREMP INTENTA BOICOTEJAR EL LLIBRE LES SENYORETES DE LOURDES DE PEP COLL

El rector de Tremp ha demanat aquest diumenge mitjançant el full parroquial que es boicotegi l'acte de presentació del llibre Les senyoretes de Lourdes de Pep Coll (Darrer premi Sant Jordi) a la ciutat de Tremp.
El rector critica el llibre amb aquestes paraules:
"Lamentem la presentació a Tremp d'un llibre molt poc respectuós amb Santa Bernadeta i el que Lourdes significa per als creients. Confiem que els catòlics que pretenem ser dignes de aital condició ens abstindrem de participar en aquest acte. També pensem que no deixa de ser una espècie de sarcasme donar un premi que porta el nom i patronatge d'un Sant a una obra que fa escarni d'una gran devoció cristiana com és la devoció a Maria a Lourdes."
La veritat es que aquest fet ha donat encara més publicitat i gratuïta al llibre de Pep Coll.
Per si voleu anar-hi, la presentació serà el dimecres 21 de maig a les 20:00 hores a la Biblioteca Pública de la ciutat de Tremp.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

em sembla vergonyós!
com poden demanar aquestes coses en ple segle XXI.
ja tens raó al dir que això és una molt bona publicitat i gratuïta al llibre.

Anònim ha dit...

FRANCAMENT AIXO VAL UN FOTLI¡

Anònim ha dit...

Personalment penso que el llibre es molt bo i no n'hi ha per tanta polémica

jomateixa ha dit...

Com amb el "Codigo" l'unic que aconsegueixen es fer-ne més publicitat. Crec que la gent que llegeix llibres per devoció som prou intel·ligents per decidir si un llibre ens agrada o no, si és real o no, si ens importa que sigui real o no, si..., si... que ja som prou grandets.