2/6/08

ARA LLIBRES EN BUTXACA

Ja deu fer un any en aquest bloc ja us informàvem de la creació del segell La butxaca dedicat als llibres en català en format de butxaca. Aquest nou segell comptava amb el catàleg de les editorials: Empúries, edicons 62, Proa, Planeta en català i columna.
Aquest mes de juny s'ha incorporat a la col.lecció l'editorial Ara LLibres.
De moment es comença amb 5, que s’ampliaran en les futures campanyes, amb títols dels seus segells: Ara Llibres, Amsterdam i Alisis.
Els títols que surten al mercat en aquesta campanya són: L’instint de la seducció i El regal de la comunicació de Sebastià Serrano; La puta feina, de Matthew Tree; Els nens pregunten, els Nobel responen, de Bettina Stiekel, i Ciència a un euro, de Dani Jiménez.

Entre altres novetats de Labutxaca podem llegir Kafka a la platja de Murakami, Flor de Neu i el ventall secret de Lisa See, Expiació de Ian McEwan, Les set aromes del món d'Alfred Bosch, Si això és un home de Primo Levi i la col.lecció de Labutxaca clàssica amb títols com Entre el roig i el negre de Stendhal, Tres contes de Flauvert entre d'altres. Amb l'incorporació d'Ara Llibres, el mercat de llibres de butxaca en català es fa encara molt més gran i per tant els grans beneficiats són sense cap mena de dubte els lectors.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HE COMPRAT ALGUNS LLIBRES DE LABUTXACA. ECONÒMICS I AMB TITOLS MACOS