12/6/08

VOLEM LA VOSTRA OPINIÓ SOBRE AQUEST BLOC

L'illa dels llibres vol saber l'opinió dels internautes que visiten aquest bloc per tal de millorar dia a dia. Les coses que us graden o les que no us agraden les podeu comentar aquí.
L'illa dels llibres va començar el mes de Novembre de 2006. De mica en mica ha anat consolidant els seus usuaris i lectors amb la seva aposta inicial de recomanar llibres i explicar notícies referents al món editorial i especialment al català.
Donem les gràcies als que amb els vostres links i comentaris feu difusió d'aquest bloc. Volem que cada vegada siguin més els naufrags que visiten aquesta illa plena de llibres per llegir.
Gràcies també a alguns mitjans de comunicació i especialment al diari Avui per haver fet difusió del bloc.
Ara només queda demanar-vos la vostra col.laboració i que ens digueu que és el que més i el que menys us agrada de L'illa dels llibres.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agrada molt la tria que fas dels llibres. la varietat i la manera en com ho escrius. endavant!

jomateixa ha dit...

m'agrada el teu bloc, de fet el tinc com a enllaç, i amb majuscules dins el meu. Tot i que no sempre et deixo comentaris el visito sovint. De moment no canviaria res, la prova del teu èxit està en els milers de visitants que tens.

Unknown ha dit...

Doncs jo sí tinc una crítica constructiva: m'agradaria que donessis més sovint la teva opinió sobre el llibre si l'has llegit , i no tan sols la ressenya.

Jordi Milian ha dit...

tens raó Doc Moriarty. ho tindré en compte. gràcies per l'opinió i sobretot per visitar-nos sovint en aquell lloc de l'oceà literari

bajoqueta ha dit...

A molta gent que mos agrada llegir i busquem recomanacions passem per l'illa a vore que se cou de nou.
De vegades no deixem missatges perquè los llibres són tant nous que no donem a l'abast. Però a mi personalment m'agrada el caracter del blog. Felicitats i aquí estarem llegint.

jomateixa ha dit...

hola de nou.
Si, he llegit EL CURIOS INCIDENT..., en tinc també un comentari al meu bloc, em va agradar tant que vaig llegir-me UN PETIT INCONVENIENT, i aquest em va decebre una mica.

Anònim ha dit...

Hola, jo sóc una lectora empedreïda que hi entro sovint, tot i que mai deixi missatges.
A mi m'agrada força i, saps per què? perquè a dia d'avui la tasca que feu en els blogs em serveix de guia per triar les meves lectures, ja no me'n refio dels crítics.

Anònim ha dit...

A mi m'agrada molt aquest blog, sobretot per posar-me al dia amb les novetat literàries però com Doc Moriarty també m'agradaria saber la teva opinió personal de si un llibre val la pena o no, com ara el de Pírcing de Murakami que no sé si val la pena que el compri i llegeixi.
Salutacions!

Anònim ha dit...

M'agrada llegir el bloc, però el que trobo a faltar és que passeu un corrector (al word mateix n'hi ha) per tal de corregir totes les faltes d'ortografia que he pogut trobar. Seria d'agrair que en un bloc dedicat a la literatura no hi hagués faltes.
Salutacions

Anònim ha dit...

Hola, M'agrada el vostre blog per què puc fer una ullada de les últimes novetats editorials abans de lleguir-me un llibre.És molt variat i té molta qualitat. Potser podrieu ampliar-lo amb altres recomanacions, per exemple de música... ? També estic d'acord amb el corrector de català... Vaja una salutació a tots els fanàtics de la lectura.

Quimera ha dit...

És una llàstima que hàgiu desaparegut del top. Us estic votant. A veure si refloteu.