26/8/09

PAULO COELHO REGALA DUES NOVEL·LES INÈDITES ALS SEUS LECTORS

L’escriptor brasiler Paulo Coelho ha decidit fer un regal als seus lectors oferint en la seva pàgina web dues novel·les inèdites i una recopilació de texts. Aquestes novel·les es poden llegir de forma gratuita i de moment no seran comercialitzades.
Traduides en diversos idiomes i també en diferents formats, des de PDF a la versió adaptada a diversos aparells digitals de lectura com el Kindle de Amazon, el Sony Reader i el iLiad.
La primera de les novel·les, El Camí de l'Arc,explica la història d'un arquer que transmet els seus ensenyaments a un nen al seu poble. Coelho se serveix de la metàfora del tir amb arc per aprofundir en idees com l'esforç quotidià, la superació de les dificultats, la constància i el valor per prendre decisions arriscades. Per un altre banda Històries per a Pares, Fills i Néts és una recopilació de relats basats en llegendes i contes tradicionals de diferents cultures.

Finalment, Guerrer de la Llum presenta una col·lecció de texts escrits pel brasiler a Internet.
Aquesta setmana sortirà a la venta el nou llibre de Coelho El vencedor està sol (Proa/Planeta).
En aquesta ocasió ens ofereix un retrat de la societat actual. amb una història que transcorre durant 24 hores al festival de cinema de Cannes.. Ígor Dalev, un empresari rus obsedit per recuperar l'amor de la seva exdona, arriba a aquesta ciutat poblada de productors, actors consagrats, aspirants a actriu, top models, estilistes… Tots intenten fer-se un lloc en el món glamurós però corromput i superficial de la fama. No saben que la violenta irrupció d’Ígor capgirarà la seva vida. Paulo Coelho parla sobre l’èxit i del preu que s’ha de pagar per aconseguir alguns somnis.