23/8/09

KEITH RICHARDS. BIOGRAFIA DESAUTORIZADA. Victor Bockris

Editorial: Global Rhythm Press
Pàgines: 512
L'editorial Global Rhythm Press segueix engreixant el seu catàleg amb auntèntiques joies. Nascuda a l'any 2001 s'ha especialitzat en llibres musicals on destaquen la biografia de Bob Dylan, Duke Ellington, AC/DC, Eric Clapton entre d'altres.
Ara és el guitarrista dels Rollings Stones, Keith Richards, el protagonista d'un nou volum musical a 'Keith Richards. Biografia desautoritzada' (Global Rhythm Press).
Victor Bockris, autor de biografies sobre Andy Warhol, Lou Reed, John Cale o Muhammad Ali ens acosta ara a la vida de Keith Richards.
Sobre Richards, s'han dit moltes coses que han aconseguir engreixar encara molt més la seva llegenda i mite. Segons va comentar en el seu dia el crític Nick Kent, el guitarrista dels Stones tenia una imatge d'un gran lord Byron, un dement i un depravat.
Els usos usos i abusos de substàncies estupefaents; la relació amb Mick Jagger i d'altres músics com Dylan,Lennon, Clapton, McCartney, Marley, Berry o Bowie són alguns aspectes que tracta Victor Bockris que tampoc passa per alt els aspectes amorosos del mític guitarrsta.
Amb molt pocs anys l'editorial Global Rhythm Press ha desmostrat que es poden fer llibres musicals de qualitat i que malgrat el que pensin alguns: tenen el seu públic fidel.