4/8/09

18 DE NOVEMBRE ESTRENA AL CINEMA DE LLUNA NOVA DE STEPHANIE MEYER.

Fa uns dies avançavem que la segona part de la trilogia de Stieg Larsson arribarà als cinemes el proper 16 d'octubre i ara hem de parlar de l'altre nissaga literària que també s'ha adaptat al cinema.
Lluna nova, la segona part de les històries vampíriques de Stephanie Meyer, , arribarà al cinema el proper 18 de novembre. La pel·lícula compta amb la direcció de Chris Weitz.
Les novel·les que formen part de la nissaga de Crepuscle han obtingut un gran èxit i Crepuscle, Lluna nova, Eclipsi i Alba s'ha convertit en un nou fenomen literari mundial amb vendes milionàries.
Alfaguara ha estat el seu editorial a tot el mercat en espanyol, incloent Llatinoamèrica. Entre els quatre títols, el llibre oficial de la pel·lícula Crepuscle i l'edició de butxaca de Punt de Lectura, tota la saga ha venut ja més de dos milions i mig d'exemplars.
D'aquesta xifra, es pot assenyalar que un milió i mig correspon exclusivament en venda a Espanya. A nivell mundial, tots els llibres han venut quaranta-dos milions d'exemplars a 39 països. La darrera novel·la publicada per Stephanie Meyer és L'hoste.