29/8/09

MURAKAMI, ALLENDE, COELHO,MENDOZA, BROWN, MANKELL SÓN ALGUNS NOMS PROPIS DE LA NOVA TEMPORADA LITERÀRIA


Aquesta nova temporada literària comença amb molt bon peu i amb novetats força destacades. Noms com Murakami, Paulo Coelho, Dan Brown, Isabel Allende publicaran noves històries
Paulo Coelho ha publicat El vencedor no està sol (Proa/ Planeta) i l’escriptora xilena Isabel Allenfe, La isla bajo el mar (Plaza y Janés).
Martin Amis publicarà El segundo avión (Anagrama), es tracta d'un polèmic llibre d'articles sobre 11-S i l'Islám. Patrick Modiano presentarà Villa Triste (Anagrama) i l'escriptor japonès Haruki Murakami publicarà El fin del mundo y un sombrío País de las Maravillas"(Tusquets),
L'editorial Destino editarà Cuando las luces se apagan de l'escriptora Erika Mann, filla de Thomas Mann. Es tracta d'una novel·la centrada en el dia a dia del III Reich.
Dos premis Nobel com són Kenzaburo Oé i Orhan Pamuk publicaran Renacimiento (Seix Barral) i El museo de la inocencia (Mondadori) repectivament.
Tindrem biografia de l’escriptor Gabriel García Márquez (Debate) escrita per Gerald Martin després de 17 anys de treball i entrevistes.
L’editorial Seix-Barral editarà el nou d’Eduardo Mendoza, Tres vidas de santos i també la novel·la d’Antonio Muñoz Molina La noche de los tiempos
Fernando Sánchez-Dragó torna amb Soseki: inmortal y tigre (Planeta)
El mestre del misteri, Stepehn King publicarà un recull de 13 relats sota el títol de Después del anochecer (Plaza y Janés).

Al novembre podria aparèixer la segona part de El codigo da Vinci amb el titol de El símbolo perdido (Planeta/Empúries) "
Aquesta nova temporada també ens portarà la darrera història protagonizada per l’inspectur Kurt Wallander a El hombre inquieto. (Tusquets), amb aquest volum donarà per finalitzada les novel·les de Wallander.
Ian Rankin amb Puertas abiertas (RBA) publicarà laseva primera novel·la sense John Rebus. El californià Michael Connelly editarà El veredicto (Roca) i Eric van Lustbader El legado de Bourne (Umbriel).
Un altre clàssic de cada temporada és Valerio Massimo Manfredi que a Los idus de marzo (Grijalbo), ens farà reviure els darrers dies de Juli Cèsar.
Sam Savage, autor de Firmin torna amb una nova història anomenada El crit del peresós (Columna/Seix-Barral) es tracta d'un relat tragicòmic protagonitzat per Andrew Wittaker, l’editor d’una revista literària que farà tot el possible per sobreviure.
Si us agraden les històries de vampirs tenim una nova versió de Dràcula (Roca) que ha escrit el besnet de Bram Stoker, Drake Stoker .

2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

No res, petits rivals que no tenen res a fer.
ha, ha

Ignasi Revés ha dit...

A aquests mos los mengem amb forquilla i ganivet.

Ho, ho.