21/5/08

ELS PILARS DE LA TERRA A LA TELEVISIÓ DE LA MÀ DELS GERMANS SCOTT

IFinalment algú s'ha atrevit a fer una adaptació del clàssic Els pilars de la Terra.
Seràn els germans Scott, Ridley i Tonny qui facin una sèrie de televisó basada en l'obra de Ken Follet. Aquesta producció que està previst que estigui enllestida a finals del 2009 podria tenir entre 8 i 10 capìtols.
Sense cap mena de dubtre és una bona notícia i ha estat ben acollida per part de Ken Follet que de moment no participarà el guió però si en la producció de la pel.lícula.
Els pilars de la terra publicat a l'any 1989 ha aconseguit xifres de vendes increïbles arreu del món amb més de 14 milions de llibres venuts. Aquesta xifra segueix sent incrementada dia a dia.
Per aquells que hagin llegit el llibre i esperin l'adapatació televisiva els hi hem de dir que l'espera pot ser més agradable llegint la segona part Un món sense fí o bé jugant al joc de taula Los pilares de la tierra que recrea els escenaris del llibre amb molta fidelitat. L'objectiu del joc el mateix que els protagonistes del llibre: construir la catedral de Kingsbridge.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Espero que sigui igual que el llibre o millor

Anònim ha dit...

Penso que es pot fer una bona adaptació. Suposo que trigarem en veure tot això

Anònim ha dit...

Potser una sèrie molt interessant. El joc de taula és entretingut i val la pena? Una vegada vaig estar a punt de comprar-lo pero entre lo car q era i que no sabia si era bo, ho vaig deixar estar...

jomateixa ha dit...

Crec que la manera d'escriure de Ken Follet ja dona peu a que vagis veient la serie en la teva ment. Suposo que ens enganxarà tant com els llibres, i de segur que si te èxit faran també la continuació amb Un mon sense Fi.