22/2/07

200 LOCURAS PARA QUE TE QUEDES CONMIGO

El proper 16 de Març plaza y janes publicarà la novel.la 200 locuras para que te quedes conmigo. La novel.la promet tenint en compte el seu autor.
Martí Piñol ,que ha destacat com a monologuista en diferents programes com Noche sin tregua i que també ha treballat com a guionista en vàries emissores de ràdio, ens ofereix una novel.la amb molt d'humor. De fet ell mateix la defineix com una freaky novel.la d'amor amb dosis de comèdia i humor.

El protagonista és un professor gras i sentimental que vou amb els seus pares a més de ser molt catòlic.
Ell està enamorat d'una noia anomenada Alicia i farà tot el possible per aconseguir el seu amor. Aconseguir-ho no serà una tasca fàcil. Potser aquí ens on apareixerà el superheroi que porta dins i haurà d'enfrontar-se a mil i una batalles per tenir la seva recompensa.

Esperem que li vagi a Martín Piñol. Segons ell si haguès saltat el plinto de petit ara tindria feina fixe amb un horari decent però que segurament no s'ho pasaria tant bé.

Haurem d'estar atents a la publicació d'aquest llibre. Qui sap si pot ser una de les sorpreses d'aquest Sant Jordi 2007.