6/2/07

NOU LLIBRE DE JULIA NAVARRO

El dia 20 de febrer ja podrem trovar a les llibreries "La sangre de los inocentes". Es tracta de la nova novel.la de Julia Navarro.
Autora de bestsellers com La hermandad de la sábana santa o La biblia de barro" ara torna amb una nova història que compta amb ingredients força atractius que faran les delícies a molts dels seus seguidors.
En aquesta ocasió es centra en el fanatisme religiós i en les disputes entre orient i occident.
Nazis, l'inquisició, l'integrisme islàmic o els càtars son alguns dels ingredients que ens proposa.
Jerusalén, Granada, Roma o Estambul són alguns dels indrets on el lector viatjarà per conèixer les causes del fanatisme religiós.

Amb la frase "sóc espia i tinc por", comença la crònica que escriu Fray Julián,un notari de la Inquisició, quan rep la missió de relatar els enfrontaments que han ocorregut a Montsegur (França) a mitjan el segle XIII.
Les lluites de poder entre els càtars i la Inquisició, propiciaran que la crònica del frare sigui un valuós tresor a descobrir. La seva última frase - "algun dia, algú venjarà la sang dels innocents" - es convertirà en un enigma a desxifrar de generació en generació. Segles després, poc abans d'iniciar-se la Segona Guerra Mundial, el comte d'Amis, descendent d'una de les grans famílies càtares, rebrà com a llegat la crònica de Fray Julián.
Com podeu comprovar el llibre te els ingredients per ser un dels bestsellers de la temporada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em van agardar moltes les altres dues noveles. espero que aquesta puguui disfrutatr tant com en les altres dues.
M'agrada molt aquesta autora.