27/2/07

EL COL·LECCIONISTA DE SONS Fernando Trias de Bes

EDITORIAL: ANGLE/ ALFAGUARA
PÀGINES: 344

Fernando Trias de Bes és l'autor d'aquest coleccionista de sons que Angle editorial publica en català. Ell és coautor de La Bona sort juntament a àlex Rovira, traduït a més de trenta idiomes, venedor de temps i Relatos absurdos.
Ara ens presenta una obra que podria tenir algunes similituts amb el Perfum de Süskind.

Basada en la llegenda i en l'òpera de Tristany i Isolda, aquesta novel·la és una història d'amor, ambientada en ple romanticisme alemany.


Des de ben petit Ludwig Schmitt von Carlsburg té un do extraordinari: és capaç de captar tots els sons, conservar-los i interioritzar-los.

Passa la infantesa col·leccionant-ne obsessivament, fins que un dia s'adona que només n'hi falta un: "un so celestial, màgic i etern", el so pel qual homes i dones vendrien l'ànima al diable, el so de l'amor perfecte. I dedicarà totes les seves energies a trobar-lo. Amb els anys Ludwig es convertirà en un cantant d'òpera esplèndid, genial, capaç d'interpretar qualsevol gran obra. Però el seu do comporta una maledicció.

Aquell so , introbable, domina la seva voluntat i, a la recerca de l'amor perfecte, farà que es converteixi en el seductor i l'assassí més inquietant d'Alemanya.
Si voleu més informació podeu anar a www.elcoleccionistadesonidos.com