1/2/07

l'última entrega de Harry Potter sortirà a la venda el 21 de juliol

L'última entrega de Harry Potter sortirà a la venda el 21 de juliol en l'edició anglesa. De moment no tenim data de l'edició catalana o castellana. Podria ser que és publiques al llarg de l'any 2008.

De moment no en sabem res sobre l'argument del llibre. Només el títol Harry Potter and the Deathly Hallows. Tal i com ha anunciat en més d'una ocasió la seva autora JK Rowling aquesta serà la derrera entrega de les històries del jove mag que tants lectors ha captivat arreu del món.

Segons els mitjans britànics, Rowling ha amassat una fortuna de 450 milions de lliures (680,1 milions d'euros) gràcies al nen mag, del qual s'acomiadarà l'estiu que ve. Segons dades de Bloomsbury, els sis llibres de Harry Potter ja publicats han venut 325 milions de còpies a tot el món i han estat traduïts a 64 idiomes. El sisè i penúltim, Harry Potter i el príncep mestís, va vendre més de dos milions de còpies només al Regne Unit en el seu primer dia a les llibreries.

L'última entrega de Harry Potter arribarà a les llibreries 10 anys després que aparegués Harry Potter i la pedra filosofal, el primer llibre de la saga que es va convertir en un inesperat èxit per a la seva autora, J.K. Rowling.

1 comentari:

Anònim ha dit...

com sempre aqui hem d'esperar molt més temps. QUINA RÀBIA!!