23/3/08

ET DONARÉ LA TERRA de Chufo Llorenç

Editorial: Rosa dels vents/ Grijalbo
Pàgines: 732

L'època medieval i més concretament amb Barcelona com a escenari torna a les pàgines d'una novel.la. L'escriptor Chufo Llorenç publica Et donaré la terra / Te daré la tierra i podria convertir-se en un nou fenòmen tal i com ho va ser en el seu dia l'Església del mar d'Idelfonso Falcones.
La Barcelona medieval amaga darrere les muralles dues històries marcades per l'amor i l'ambició: la d'un camperol que vol canviar el seu destí, amb l'única esperança de prosperar, aconseguir la ciutadania i fer-se així mereixedor de l'amor d'una jove d'alt llinatge, i els amors adúlters del comte de Barcelona, que sumeixen la ciutat en un perillós conflicte polític.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

He sentit a parlar molt bé d'aquest llibre. Realment val tant la pena? M'agradaria i agrairia saber l'opinió d'un gran lector com tu i més veient que comentes el llibre. En quina llengua s'ha escrit? En català o castellà? Més que res perquè m'agrada llegir les novel·les, a ser possible, en llengua original. Gràcies :)

Jordi Milian ha dit...

es original en castellà Caterina. Si et va agrdar els pilars de la terra i la catedrel del mar aquest és el teu llibre

Anònim ha dit...

Mil gràcies per la resposta. És que totes les edicions que havia vist del llibre estaven plastificades :S Em varen agradar Els pilars i La catedral del mar, per això em feia ganes llegir-lo perquè l'opinió dels lectors no és dolenta respecte a la novel·la. Estic entre aquest llibre i Les veus del Pamano de Cabré. Quin dilema... hehe
Per cert, moltes felicitats, Jordi! ;D

Anònim ha dit...

Començaré a llegir aquest llibre.
Xafardejant pel teu bloc veig que és un gran lector. Jo també. A l'enquesta que proposes, jo sóc dels que passo dels 30 llibres l'any.
Si vols pots visitar el meu bloc on vaig publicant els llibres que vaig llegint.
L'adreça és:
www.librodearena.com/debcn
Salutacions

Concep ha dit...

Estic a punt d'acabar el llibre i a mesura que el vas llegint t'atrapa la història, et fa plorar, et fa esgarrifar...... et fa sommiar , et veus reflectida en algun personatge ( sempre em passa que algún personatge em fa sentir això en els llibres)

Es molt bo el llibre

Anònim ha dit...

Hola,jo el vaig començar a llegir però al nèixer el meu fill el vaig deixar ja que al començament es fa llarg. Ara l´he tornat a agafar i estic entusiasmat. Com m´ha fet plorar, quina vida més vivida la d´en Martí.