26/3/08

LA PROFECIA 2013 Francesc Miralles

Editorial: Edicions 62
Pàgines: 336

Francesc Miralles ha estat autor i editor de llibres d'autoajuda. L'any passat va aconseguir cert èxit amb el thriller El quart Reich. Les vendes de la novel.la van ser notables i ara amb el nou llibre espera superar aquelles xifres.
Ara torna amb La profecia 2013 i amb el periodista Leo Vidal com a protagonista de nou. En aquesta ocasió
Vidal rep una trucada d’un antiquari del call jueu de Girona. A l’interior d’una còmoda modernista ha trobat un valuós plec de cartes manuscrites de Carl Gustav Jung. Anaven adreçades a un estudiós gironí de la Kàbala amb qui discutia la data possible per a la fi del món. Aquesta misteriosa correspondència, però, ha desaparegut, i només Leo Vidal està al corrent de la perillosa informació que conté: una xifra enigmàtica precisa, 2013, fruit d’un càlcul extret de fonts bíbliques que coincideix amb una antiga predicció del calendari maia per a l’apocalipsi, i que en mans de fanàtics pot posar en perill la humanitat.
Des de Girona, Leo Vidal travessarà Europa per resseguir la pista d’una obscura organització ecologista que està sembrant de crims el seu periple. A mesura que s’acosti al cor de la investigació, descobrirà que la fi del món pot ser total i irreversible si no resol a temps un críptic enigma que es remunta a dos mil·lennis enrere.
La profecia 2013 segueix la mateixa línea que el Quart Reich.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què essent l’autor català i dient-se Francesc, en aquesta novel•la escriu reiteradament Gerona, en lloc de Girona?

Anònim ha dit...

Això deu ser en la traducció a l'espanyol. A la versió original catalana diu Girona.